JoinRequest rejected cause UnknownDevEUI even if I added the device

Home Forums Lora Network Server JoinRequest rejected cause UnknownDevEUI even if I added the device

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jason Reiss 8 months, 1 week ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #27059

    technic@oblink.fr
    Participant

    Hello,

    I’m using Conduit AEP model (MTCDT-LEU1-247A,Firmware 1.4.17) with LoRa Network Server. When I add a device in Device Configuration page or with lora-query, it is visible on the web page but not in the node-list of lora-query.

    When I power on the device, its JoinRequest is rejected cause of UnknowDevEUI.

    Any idea on what I’m missing ?

    Thanks in advance,
    BR

    #27060

    technic@oblink.fr
    Participant

    I forgot to mention that the device is using OTA joining mode so I only have it’s DevEUI.

    BR,

    #27061

    Jason Reiss
    Keymaster

    Add the device eui and key into Key Management page.

    Device Config and Session is for ABP provisioning.

    #27062

    technic@oblink.fr
    Participant

    Hello Jason,

    thank you for your answer, but I only have the DevEUI. I have to choose for AppEUI but what about Appkey ?

    Now I have a rejected JoinRequest cause of MICFailed.

    Thank you for your time.

    #27063

    Jason Reiss
    Keymaster

    The AppKey is required to match the device.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.